سه‌شنبه ۱۶ شهریور ۱۳۸۹ - ۱۵:۳۵
۰ نفر

همشهری آنلاین: ترکیبات موجود در انواع مختلف توت مانند تمشک و توت فرنگی، روند پیر شدن طبیعی مغز را به تأخیر می‌اندازد.

تمشک

محققان آمریکایی در تحقیقات خود دریافتند که ترکیبات موجود در انواع توت‌ها مکانیسم طبیعی مغز را که باعث از بین بردن پروتئین‌های سمی می‌شود، فعال می‌کند که همین امر باعث به تأخیر افتادن روند پیری مغز و از دست دادن حافظه می‌شود.[فوائد توت فرنگی برای قلب و مغز]

به گزارش "ایسکانیوز"، به نقل از WebMD ، ترکیباتی که در میوه‌ها، سبزیجات و دانه‌های آجیل وجود دارد، دارای آنتی اکسیدان و اثرات ضد‌التهابی هستند که باعث کاهش مشکلات مرتبط با بالا رفتن سن می‌شود.

تحقیقات حاکی از آن است که عاملی که در پیری تأثیرگذار است، کاهش توانایی بدن در حفاظت از خود در برابر التهاب و آسیب‌های اکسایشی است که می‌تواند افراد را در معرض بیماری‌های فرسایش دهنده مغز، سرطان و بیماری قلبی قرار دهد.

تحقیقاتی که روی موش‌های آزمایشگاهی صورت گرفت نشان داد که پس از مصرف دو ماهه از انواع توت‌ حاوی آنتی اکسیدان بالا، عملکرد و رفتار اعصاب مغز که در یادگیری و حافظه اثر گذار هستند، بهبود یافته و کاهش این عملکردها به حال اول خود بازگشت. در واقع انواع توت‌ها، عملکرد طبیعی مغز را حفظ می‌کنند.

کد خبر 115622
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز